Rinus Aarts is een ervaren, hands-on componist en geluidsontwerper. Met Speakerfood levert hij audio post-productie voor televisie, film, theater, games, evenementen en dergelijke. Daarnaast assisteert Rinus bij het produceren en coördineren van de vereiste cast en crew door gebruik te maken van het Speakerfood netwerk van musici, acteurs, schrijvers, audio- en filmpersoneel. Als je op een willekeurige dag de studio zou binnenwandelen zou je wellicht in een opnamesessie van muziek, voice-over of Foley-geluid terecht komen, of een montage-, mix- of masteringsessie. Rinus heeft welluidende klanken geproduceerd voor diverse bekroonde evenementen, film- en televisieproducties. Bekijk het werk.

Als componist heeft Rinus epische soundtracks voor films gecreëerd, thema’s voor de presentatie van een nieuwe auto of de opening van een nieuw monumentaal gebouw, schattige liedjes voor kindertelevisie, hilarische cabaretliederen en experimentele folk-achtige songs voor theatervoorstellingen. Als er liefde voor geluid is dan is er geen beperking aan stijl.
Als audio-engineer is Rinus ervaren in het opnemen van akoestische sessies in de studio en op locatie. De mogelijkheden zijn vrijwel onbeperkt wanneer het gaat om stijl, techniek en uitvoering.

Maar welke muziek past nu het best? Het kiezen van een geschikte melodie voor je project kan een ingewikkelde klus zijn. Geen zorgen, Rinus heeft niet alleen een oor voor geluid, hij heeft ook oor voor zijn klanten. Hij luistert, adviseert en helpt bij de ontwikkeling van het perfecte product.