Foley sound

Zoals meneer Wiel het wiel heeft uitgevonden, heeft meneer Foley het Foley-geluid uitgevonden, wat staat voor de reproductie van de dagelijkse geluiden in een opnamestudio. Deze geluiden kunnen variëren van voetstappen tot dichtslaande auto-deuren, brekend glas of vuistslagen. En dat allemaal zonder verwondingen.

Opname

Het vastleggen van de klanken van zangers, solo-muzikanten of kleine ensembles. Goede microfoons en studio-akoestiek zorgen voor goede opnames.

Sound design

Het creëren van de geluiden, sfeer en toon van een film om daarmee de werkelijkheid na te bootsen, de werkelijkheid te overdrijven, of om een hele nieuwe werkelijkheid te scheppen.

Voice over opname

Een heldere en duidelijke stem zal elk verhaal versterken. De verstaanbaarheid van spraak is van groot belang voor elk project, of het nu gefluisterd of geschreeuwd is.

Mixing

Vastgelegde geluidssporen worden samengevoegd, afgestemd en in de ruimte geplaatst, resulterend in een gebalanceerde audio mix. Breng gerust je eigen tracks mee en gooi ze in de Speakerfood blender. Er wordt gemixt tot we iets lekkers hebben gefixt!

Mastering

De optimalisatie van weergave over alle systemen en mediaformaten. Of je muziek nu wordt gespeeld op een laptop of een P.A. systeem, mono of surround, het moet lekker klinken.

Sound-alike

Heb je uiteindelijk die perfecte tune gevonden, maar je wilt geen extra hypotheek op je huis nemen om hem te kunnen gebruiken? Wat denk je van een andere tune die hetzelfde klinkt? Dat wat je beviel, voor een betere deal.

Music research

Referentie-tracks helpen je bij de zoektocht naar de juiste klank voor uw product, zelfs als die klank een van de zevenentwintig versies van Una Paloma Blanca blijkt te zijn. (https://secondhandsongs.com/performance/309191/versions)

Compositie

Laat er muziek zijn! We beginnen bij nul, een beat, een themaatje… Improviseren in een combo of schaven aan die perfecte solo.